alt_
НачалоКонтактиFTP за клиенти
alt_
alt_
alt_
alt_
alt_
alt_
alt_
alt_
alt_
printer.bg e регистрирана търговска марка на БРАВО Печатни Техологии – компания основана през 1998.
Следвайки тенденциите и технологичните разработки в световен мащаб, и подтикнати от желанието да задоволим нуждите на нашите клиенти, през 2005 година бе създадено подразделението printer.bg. Скромното начало поставихме с първия в Бургас солвентен притер. Трупайки опит, самочувствие и доволни клиенти продължихме да инвестираме в техника за широкоформатен печат и създадохме база с потенциал за експресно изпълнение на поръчки с най-различни размери и качество на отпечатъка. За нас няма малки клиенти – доставяме печат на рекламни агенции, медиа шопове, строители, дизайнери, произоводители, физически лица, дистрибутори и всички онези които имат нужда от бързо изработен и качествен продукт на разумна цена. Днес, може да се каже, че printer.bg е мощно средство за визуализиране на вашите широкоформатни послания. И това се дължи на няколко фактора:
• невероятният екип - мотивирани и амбициозни хора на средна вързаст под 30 години, приветстващи всичко ново и различно и склонни към експерименти;
• внимателно подбраната техника – "машини за всички случаи, а не машина за всеки случай", ние знаем, че няма "универсална машина", затова разчитаме на пет солвентни и един текстилен принтер с различна ширина, скорост и качество на печат, но с еднакво добра надеждност и леснота на обслужване.
• нашите клиенти - винаги лоялни но взискателни, готови да ни подкрепят и насърчават през всички тези години.
alt_
alt_

Широкоформатен печат, солвентен печат, печат върху текстил, винил, фолио, винилна мрежа, изработка на знамена

Широкоформатен печат, солвентен печат, печат върху текстил, винил, фолио, винилна мрежа, изработка на знамена


printer.bg е най-големият доставчик на широкоформатен дигитален печат в Бургас и региона,
а със своята база и някои от технологиите си е с уникално присъствие на българския пазар.
Ние сме специализирано предприятие за печат на винил, мрежа, фолио, текстил и много други материали за нуждите на рекламанта индустрия.
При нас се изработват билборд, пана, калкани, транспаранти за външа реклама, печатаме фолио за брандиране на обекти или транспортни средства. Нашата цел е предоставяне на възможно най-голямо разнообразие от печатни продукти, изработени в срок, качествено и на адекватна цена.

Широкоформатен печат на винил и болбордове

Широкоформатен печат върху винил, винилна мрежа, фолио е обезпечен с модерни машини за качествен печат, добри резултати и голям капацитет. Фирмата обслужва рекламни агенции, и клиенти от Бургас, София, Пловдив, Варна, Русе и повечето големи градове в България. Фирма Браво печатни технологии обезпечава брандиране на обекти, висококачествен солвентен печат с висока резолюция за постигане на съвременна визия на рекламните материали на нашите клиенти. Печатни продукти в срок. Винилната мрежа е разпространена при строителството на нови обекти. Широкоформатния печат върху винилна мрежа печатаме с голям капацитет и висока резолюция.
Широкоформатен печат върху винил, фолио, винилна мрежа Висококачествен широкоформатен печат върху винилна мрежа Широкоформатен печат върху текстил Висококачествен широкоформатен печат върху фолио

Висококачественият печат на нашите изделия се постига с помощта на широкоформатни машини. Ширината на печат е 3200мм и 1340мм при максимална резолюция на печат от 1440dpi.

БИЛБОРДОВЕ И МЕГАБОРДОВЕ

Наред с качествения печат, ние Ви предлагаме възможността да изрежете точно по контур сложни изображения и то без да сваляме медията от печатната машина с помоща на функцията Print&Cut - Вие може да изработите стикери, мостри на серии етикети със сложна форма, фигури в естествен ръст, рекламни надписи за фланелки и витрини - възможностите са неограничени Материалът за отпечатване на бордове е винил. В зависимост от осветяването на конструкцията има два вида винил – за предно (Frontlit) и задно (Backlit) осветяване. При краткотрайни кампании бордове могат да се изработват и от PVC фолио или водоустойчива хартия.
Нестандартни конструкции, при които се съчетава атрактивността на локацията с големината на рекламната визия. Изработват се от винил за предно осветяване или винилна мрежа. Характеризират се с висока степен на въздействие.

ТРАНСПОРТНА РЕКЛАМА

Облепването на транспортни средства може да бъде цялостно или частично, а също така да се постигат различни въздействия в зависимост от използваните материали

ЗНАМЕНА И ТРАНСПАРАНТИ Практично и ефективно средство за реклама на открити пространства. Директен печат върху специален лек материал (flag). Светещите реклами се открояват с ярките си цветове и силно привличат вниманието. Подходящите медии тук са хартия.е най-бързият широкоформатен принтер в класа си с много високо качество на изображението. Поради изключителната издръжливост на мастилата не са необходими допълнителни обработки на отпечатъка, като ламиниране и лакиране. Технологията е изключително подходяща за интериорни решения, декорация на изложбени площи и всякакви визии, изискващи прецизен печат Видове медии Хартия; Синтетична хартия; Винил—Front lit; Винил—Вack lit; Вacklit филм; PVC фолио; Cast, Канаваца и др. Максимална ширина на медията 161 см Максимална ширина на печат до 160 см Резолюция на печат 720 x 720 dpi Цветност 6 цвята – Cyan, Magenta, Yellow, Black, Light cyan, Light magenta Скорост на печат